- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 35-40 minutes
Պանրով և նրբերշիկով կարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պանիրը անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։
- Նրբերշիկները բարակ շրջանաձև կտրատում ենք։
- Ձվերը, կեֆիրը, 1/3 թ/գդ աղը խառնում ենք` մինչև զանգվածը համասեռ դառնա։
- Ավելացնում ենք փխրեցուցիչն ու ալյուրը, խառնում ենք, որպեսզի գնդիկներ չմնան։
- Ավելացնում ենք պանիրն ու նրբերշիկը, խառնում ենք։
- Զանգվածը դնում ենք յուղով պատված ձևամանի (25x25 չափի) մեջ։
Տեղափոխում ենք մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և մոտ 35-40 րոպե թխում ենք։
- Պատրաստ է։
Շատ համեղ պանրով և նրբերշիկով կարկանդակ , որը հատկապես համեղ է, երբ տաք վիճակում է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
ՏՆԱՅԻՆ ՊԱՅՄԱՆՆԵՐՈՒՄ ԻՆՉՊԵՍ ՊԱՏՐԱՍՏԵԼ ԿԵՖԻՐ
Հարգելի Նաիրա, ցավոք, ներկայումս մենք չունենք այդ բաղադրատոմսը, հնարավոր է՝ հետո տեղադրենք 🙂
isk inch kefire anrajesht?
Դասական կեֆիր է անհրաժեշտ հարգելի Մագա 🙂
Duq karoxeq uxarkel Mrchnabuni baxadratoms@
Բարև Ձեզ հարգելի Ալիսա: Ահա խնդրեմ «Մրջնաբույնի» բաղադրատոմսը՝
http://www.cooks.am/%D5%A9%D5%AD%D5%BE%D5%A1%D5%AE%D6%84-%D5%B4%D6%80%D5%BB%D5%B6%D5%A1%D5%A2%D5%B8%D6%82%D5%B5%D5%B6/
isk kefiri poxaren matsun klini?
Բարև Ձեզ հարգելի Տիգրան: Այս բաղադրատոմսը նախընտրելի է պատրաստել կեֆիրով 🙂
Կեֆիրը ավելի լավ է գնել պատրաստելը բարդ է ու երկար ժամանակ է պահանջում