- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Պաստայի բաղադրատոմս
Քայլերի հաջորդականություն
- Չափաբաժինները` 6-8:
Ալյուրն անցկացնում ենք մաղով և լցնում աշխատանքային սեղանի վրա: Մեջտեղի հատվածում անցք ենք բացում և լցնում ձվերը։ Զգուշորեն խմոր ենք հունցում (այն պետք է դառնա առաձգական և փափուկ)։
- Պատրաստի խմորը ծածկում ենք սննդային թաղանթով և 30 րոպեով դնում սառնարանը։
- Եթե պաստա պատրաստելու հատուկ սարք չունենք, ապա խմորը շատ բարակ գրտնակում ենք և կտրում ալրապատ սուր դանակով:
Ահա և վերջ:
Ի դեպ, առաջարկում նաև մեկ այլ պաստայի բաղադրատոմս , որը նույնպես կհետաքրքրի Ձեզ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: