- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15-20 minutes
- Cook Time: 10-15 minutes
Պաստա Ամատրիչիանա
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կրծքամիսը մանր խորանարդներով կտրատում ենք։
Լոլիկը կեղևազատում ենք և մանր խորանարդներով կտրատում։
- Թավայի մեջ ձիթայուղ ենք տաքացնում։
- Կրծքամիսը լցնում ենք թավայի մեջ և միջին ուժեղության կրակի վրա 3-4 րոպե տապակում ենք։ Այնուհետև կրծքամսին ենք ավելացնում, մանր կտրատած սոխը և ևս մի քանի րոպե տապակում ենք:
- Սպագետտին խաշում ենք և նախքան ամբողջությամբ պատրաստ լինելը` կրակի տակն անջատում ենք։ Սպագետտին կրակի վրայից վերցնում ենք և լցնում քամիչի վրա։
- Եթե սոխն ու կրծքամիսը արդեն լավ տապակվել են, ավելացնում ենք մանր կտրատած լոլիկները։ Աղ և պղպեղ ենք անում և մոտ 5 րոպե շոգեխաշում։
- Այնուհետև թավայի մեջ ենք լցնում սպագետտին, խառնում ենք և թույլ կրակի վրա 1-2 րոպե տաքացնում ենք և կրակի վրայից վերցնում։ Անմիջապես մատուցում ենք։
Ի դեպ, որպեսզի լոլիկի կեղևը հեշտ դուրս գա, կարող ենք մի քանի րոպեով լոլիկները լցնել եռման ջրի մեջ, կափարիչը ծածկել, այնուհետև կեղևազրկել։ Շատ համեղ պաստա, որը հարմար է թե ճաշի և թե ընթրիքի համար։ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Isk partadir e vor krcqamis@ lini apxtac?
Բարև Ձեզ, ցանկության դեպքում կարող եք խաշած կրծքամիս օգտագործել 🙂
shnorhakalutyn )
Միշտ պատրաստ ենք օգնել 🙂
շատ համեղ բաղադրատոմս ՝է ամպայման կփորձեմ
Բարև Ձեզ, ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել 🙂