- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Պելմենիով պիրոգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սոխը կտրատում ենք և բուսայուղով 2-3 րոպե տապակում, մինչև ոսկեգունելը:
Ձևամանը բուսայուղապատում ենք և մի քանի րոպե տաքացնում ջեռոցում (այդպես պելմենիները չեն կպչի ձևամանին):
Սառեցրած պելմենիները շարում ենք տաք ձևամանի մեջ, աղ ու պղպեղ ենք ցանում և վրան լցնում տապակած սոխը:
- Մեկ այլ ամանի մեջ հարում ենք ձվերը, աղ ու պղպեղ ցանում և ավելացնում մայոնեզը: Զանգվածը հարում ենք և լցնում սոխի վրա:
- Վերջում լցնում ենք պանիրը:
- Թխում ենք 200-220 աստիճան ջեռոցում 40 րոպե: Վերջում վրան լցնում ենք կտրատած կանաչին:
- Ահա և վերջ:
Յուրահատուկ պիրոգ , որը և գեղեցիկ է և հագեցնող 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
pelmeniner@ naxoroq chenq epum?
pelmeniner@ naxoroq chenq epum?
Բարև Ձեզ, ոչ, նախօրոք եփել պետք չէ 🙂
Shat hamex er!!!?