

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 40 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Պելմենի ջեռոցում
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պելմենին պատրաստում ենք ահա այս եղանակով, սակայն խմորի մեջ կանաչի չենք գցում և չենք եփում:
Սոխը կտրատում ենք և կարագով տապակում:
- Ձվերն ու թթվասերը հարում ենք, աղ ու պղպեղ ցանում:
- Բուսայուղապատ ձևամանի մեջ լցնում ենք պելմենիները, վրան լցնում սոխն ու թթվասերային խառնուրդը:
- Վրան պանիր ենք քերում և թխում 30-40 րոպե նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Թխվելուց 10-15 րոպե հետո ձևամանի վրա փայլաթիթեղ ենք դնում: Ահա և վերջ:
Իսկ Դուք նման պելմենի համտեսե՞լ եք 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: