- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Պեկինյան կաղամբով և լոլիկով աղցան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պեկինյան կաղամբը ոչ մեծ կտորներով կտրատում ենք։
- Լոլիկները կտրատում ենք միջին կտորներով։
- Հազարի թերթերը բավական խոշոր ենք կտրատում։
- Մաղադանոսը մանր կտրատում ենք։
- Աղցանամանի մեջ ենք լցնում կաղամբը, լոլիկները, հազարի թերթերը և մաղադանոսը։ Վրան բուսայուղ ենք լցնում, ըստ ճաշակի աղ անում և խառնում։
Ի դեպ, պեկինյան կաղամբով և լոլիկով աղցան կարելի է մատուցել տապակած մսի, թռչնամսի կամ ձկան հետ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: