- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 15-20 minutes
- Cook Time: 15-20 minutes
Պեկինյան կաղամբով աղցան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձվերը խաշում ենք (եռալուց հետո մոտ 10 րոպե)` վրան սառը ջուր լցնելով սառեցնում։ Պեկինյան կաղամբը մանր կտրատում ենք։
- Վարունգը խորանարդիկներով կտրատում ենք։
- Ձվերը մաքրում ենք և խորանարդիկներով կտրատում։
- Սամիթը մանր կտրատում ենք։
- Կաղամբը, վարունգը, ձվերը և սամիթը լցնում ենք աղցանամանի մեջ։ Ավելացնում ենք մայոնեզը, աղ ենք անում և խառնում։
Ի դեպ, պեկինյան կաղամբով աղցան կարելի է մատուցել կարտոֆիլի կամ մակարոնի հետ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Իսկ կներեք,պեկինյան կաղամբն որնե?
Հասմիկ ջան, պեկինյան կաղամբը նման է սովորական կաղամբի, սակայն ավելի նեղ և երկարավուն է 🙂