- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Պնդուկով պաստա
Քայլերի հաջորդականություն
- Պնդուկը բովում և մաքրում ենք: Պատրաստում ենք օշարակը: Դրա համար կաթսայի մեջ խառնում ենք ջուրը, շաքարավազն ու գլյուկոզան: Դնում ենք կրակին, մի քանի վայրկյան եռացնում, այնուհետև հովացնում ենք:
Պնդուկն ու օշարակը լցնում ենք բլենդերի մեջ, հարում մինչև խիտ մածուկի վերածվելը:
- Պնդուկով պաստան պահում ենք փակ տարայում, սենյակային ջերմաստիճանում:
- Ահա և վերջ:
Պնդուկով պաստա կարող եք պատրաստել շատ կարճ ժամանակում և օգտագործել տարբեր քաղցրավենիքներ պատրաստելու համար 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: