Ջեմով պահքային թխվածք

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ջեմով պահքային թխվածք

Այս բաղադրատոմսի մեջ օգտագործվել է սոյայի կաթ, որը բուսական ծագում ունի: Շատ համեղ պահքային թխվածք , որի խմորը կարող ենք հաց թխող սարքի մեջ հունցել։ Դրա համար անհրաժեշտ է խմորի համար անհրաժեշտ բաղադրիչները հետևյալ հաջորդականությամբ լցնել հաց թխող սարքի մեջ. ջուրը, ալյուրը, բուսայուղը, շաքարավազը, աղը և խմորիչը, որից հետո միացնում ենք խմորի ռեժիմը և ամեն ինչ շատ հեշտ և արագ պատրաստ կլինի 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Նելլի ջան սովորական կաթ լցնելու դեպքում, արդեն այդ թխվածքը պահքային չի լինի 🙂

        1. Այն վաճառվում է սուպերմարկետներում 🙂

        1. Բարև Ձեզ, ցանկալի է սոյայի կաթ օգտագործեք 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *