- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 25-30 minutes
Ջեռեփուկ կաղամբով և մսով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սոխը խորանարդաձև կտրատում ենք, իսկ գազարը անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։
- Սոխը բուսայուղի մեջ տապակում ենք։ Ավելացնում ենք խճողակը, որոշ ժամանակ խառնում ենք, որպեսզի գնդեր չառաջանան։ Աղ և պղպեղ ենք անում` ըստ ճաշակի։
- Գազարը լցնում ենք մեկ այլ թավայի մեջ և բուսայուղի մեջ տապակում ենք։ Կաղամբը կտրատում ենք և ավելացնում գազարով զանգվածի վրա։
- Ըստ ճաշակի աղ ենք անում և փակ կափարիչով մոտ 15 րոպե շոգեխաշում ենք։
Ձևամանի մեջ ենք լցնում կաղամբով զանգվածի կեսը։ Պղպեղ ենք ցանում։
- Վրան թթվասերի 1/3 մասն ենք լցնում։
- Այնուհետև խճողակն ենք լցնում (ամբողջությամբ) և հավասարեցնում ենք։
- Վրան մնացած թթվասերի կեսն ենք լցնում։
- Լցնում ենք մնացած կաղամբը։
- Վրան թթվասեր ենք քսում և քերած պանիր լցնում։
- Թխում ենք 25-30 րոպե` 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Այսպիսով, կաղամբով և մսով ախորժալի ջեռեփուկ, որը հարմար է մատուցել և՛ ճաշին, և՛ ընթրիքին 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: