Ջնարակապատ պանրիկ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ջնարակապատ պանրիկ

Ջնարակապատ պանրիկն ամեն անգամ տարբեր դարձնելու համար կարելի է կաթնաշոռային զանգվածի հետ խառնել տարբեր հատապտուղների և մրգերի կտորներ:

—–

Մի փոքր պատմություն:

Ջնարակապատ պանրիկ առաջին անգամ ստեղծել են ԽՍՀՄ-ում՝ 1930-ական թվականներին: Այդ ժամանակից ի վեր այն լայն տարածում է գտել ԱՊՀ երկրներում, մերձբալթյան երկրներում, ինչպես նաև Հունգարիայում՝ “Տուրո Ռուդի” անվան տակ:

Ի դեպ՝ 

Ներկայումս լուրեր են պտտվում, որ ջնարակապատ պանրիկի պատրաստման ընթացքում գործարաններն օգտագործում են կոկոսի յուղ, որն այնքան էլ առողջարար չէ: Սակայն տան պայմաններում սեփական ձեռքերով պատրաստած այս քաղցրավենիքը ձեր փոքրիկների համար լիովին կարող է փոխարինել պաղպաղակը՝ որպես համեղ ու օգտակար այլընտրանք:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Կներեք կոկոսի յուղ թե՞ արմավի յուղ, որովհետև որքանով տեղյակ եմ կոկոսի յուղը վնասակար չէ։

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *