Ռահաթ-լոխում սրճային համով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ռահաթ լոխում

Ժելատինը , այնքան էլ պահքային չէ և պահքին խստորեն հետևողները կարող են այն չավելացնել…Պարզապես առանց ժելատինի ավելի փափուկ ռահաթ-լոխում կստանանք 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Իհարկե, առանց սուրճի էլ կարելի է պատրաստել, Նաիրա ջան 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *