- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 60 minutes
Ռոստբիֆ
Բաղադրիչներ
- միս տավարի - 1,5կգ (ամբողջական երկար կտոր )
- սոխ - 1 գլուխ
- սխտոր - 3 պճեղ
- կոճապղպեղ (имбирь) - 1 փոքրիկ կտոր
- պղպեղ կարմիր - 1/2թ/գդ
- պղպեղ սև - 1/4թ/գդ
- աղ - 1 թ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սոխը, սխտորը, կոճապղպեղը և համեմունքները խառնում ենք բլենդերում մինչև պյուրեի առաջացումը: Քսում ենք ստացված զանգվածը մսի ամբողջ մակերեսին, ապա թելով կապում միսը ավելի կոմպակտ դարձնելու համար:
- 2 կողմից տապակում ենք միսը ուժեղ կրակի վրա մինչև կարմրավուն շերտի առաջացումը:
- Այնուհետև եփում ենք ջեռոցում 35-45րոպե 200աստիճանում:
Պատրաստի ռոստբիֆը հանում ենք ջեռոցից, փաթաթում ֆոլգայի մեջ և թողնում այդպես հանգստանա 10րոպե: Ապա կտրատում ենք շերտերով և մատուցում գազարով և կանաչ ոլոռով պատրաստված խավարտի հետ:
Իսկական ռոստբիֆ (roast beef) ՝ պատրաստված կոճապղպեղով և սոխով մարինադի մեջ:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: