- Yield: 25 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Սալորաչրով եղջյուրներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Խմորիչը լուծում ենք տաք կաթի մեջ, ավելացնում ենք մյուս բաղադրիչները (բացի ալյուրից) և խառնում: Կամաց-կամաց ավելացնում ենք ալյուրն ու խմոր հունցում: Խմորը գնդում ենք, ծածկում պոլիէթիլենային թաղանթով և 1-1,5 ժամ թողնում տաք տեղում, որ հասունանա:
- Սալորաչրերը 2 մասի ենք կիսում, վրան լցնում ենք դարչինը:
Խմորը գնդերի ենք բաժանում, գրտնակում և 8 մասերի բաժանում:
- Յուրաքանչյուր կտրվածքի վրա 1 չիր ենք դնում:
- Եղջյուրների նման փաթաթում ենք, դնում յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և 20 րոպե հանգիստ թողնում: Այնուհետև եղջյուրները թխում ենք նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15-20 րոպե:
Դարձեք օրիգինալ և պատրաստեք սալորաչրով եղջյուրներ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Чей Аси вор оригинала?