- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 5-10 minutes
Սիսեռով չիպսեր
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սիսեռը ջրի մեջ թրջում ենք մինչև ուռչի։ Այնուհետև եփում ենք մինչև պատրաստ լինի։
- Խմոր ենք հունցում։ Եթե ունենք խոհանոցային կոմբայն կարող ենք դրանով հունցել խմորը. լցնում ենք սիսեռը, ալյուրը, քունջութը, ճզմած սխտորը և ջուրը։ Այնքան ենք խառնում մինչև համասեռ զանգված ստանանք։ Եթե խմորը շատ պինդ է, մի քիչ ջուր ենք ավելացնում և խառնում։ Եթե այս ամենը ձեռքով ենք խառնելու, սիսեռը պետք է բլենդերով խյուսի վերածենք, այնուհետև խառնենք մյուս բաղադրիչներին։ Բավականին պինդ խմոր ենք հունցում։ Ձեռքերին չկպչող խմոր պետք է ստանանք։
- Աշխատանքային սեղանի վրա ալյուր ենք ցանում։
- Խմորը որքան հնարավոր է բարակ ենք գրտնակում և կլոր դանակի միջոցով շեղանկյունաձև կտրատում ենք։
- Կաթսայի մեջ բուսայուղ ենք լցնում և չիպսերը երկու կողմից տապակում` մինչև ոսկեգույն դառնան ( բուսայուղը շատ ենք լցնում, այն պետք է չիպսերն ամբողջությամբ ծածկի ) ։
- Եվ ամեն բան պատրաստ է:
Այսպիսով, այս տեսակ չիպսեր կարելի է մատուցել պահքային ապուրի հետ, կարելի է նաև օգտագործել որպես պահքային աղցանի բաղադրամաս։ Շատ համեղ և օգտակար 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
laner)))))))
Նելլի ջան, ուրախ ենք, որ հավանեցիք 🙂
shat lavner
Շնորհակալություն 🙂