Սմբուկով ու պանրով ռուլետ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սմբուկները բաժանում ենք երկու հավասար մասերի, որոնցից յուրաքանչյուրն էլ իր հերթին՝ երկարավուն շերտերի։
- Մայոնեզին ավելացնում ենք ճզմած սխտորն ու խառնում ենք։
- Պանիրն անցկացնում ենք քերիչով։
- Սմբուկները մոտ 5 րոպե տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ։
- Շրջում ենք մյուս կողմի վրա ու ևս 5 րոպե տապակում ենք։
- Պատրաստ լինելուց հետո սմբուկները դնում ենք թղթե անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը դուրս գա։
- Այժմ ձևավորում ենք ռուլետները։ Սմբուկի շերտը պատում ենք մայոնեզով։
- Սմբուկի լայն կողմի վրա լցնում ենք 1թ/գ քերած պանիր։
- Սմբուկը ռուլետանման փաթաթում ենք՝ սկսած լայն հատվածից։
Զարդարում ենք կանաչիով ու մատուցում ենք տաք կամ սառը վիճակում։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: