- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Սմբուկով ռուլետ
Բաղադրիչներ
- սմբուկ - 2 հատ
- կաթնաշոռ - 150գր
- պանիր քերած - 100գր
- ընկույզ - 50գր
- սխտոր - 2 հատ
- համեմ - 50գր
- ձիթայուղ - 150գր
- պղպեղ կարմիր - մեկ պտղունց
- աղ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կտրատում ենք սմբուկը երկար շերտերով, վրան աղ անում, թողնում 5 րոպե (որպեսզի դառնությունը դուրս գա), ապա լվանում ենք սմբուկի շերտերը աղից, չորացնում և տապակում ձիթայուղի մեջ:
- Առանձին ամանի մեջ լցնում ենք քերած պանիրը, կաթնաշոռը, ապա ավելացնում ենք մանր կտրատված սխտորը, ընկույզը, համեմը, աղը, կարմիր պղպեղը և խառնում:
- Սմբուկի տապակած շերտերի վրա դնում ենք մեկական գդալ միջուկ և փաթաթում ռուլետի ձևով:
- Եվ մեր սմբուկով ռուլետները պատրաստ են:
Մատուցելիս զարդարեք սմբուկով ռուլետները համեմի տերևներով 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Բարև ձեզ կներեք վերջում չեք գրել ռուլետ արած սմբուկները տապակում ենք թե տեղափոխում ջեռոց
Բարև Ձեզ, սիրելի Սիլվա։ Կարելի է և՛ տապակել, և՛ պատրաստել ջեռոցում։ 🙂