- Yield: անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Սմբուկով և լոլիկով խորտիկ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սմբուկը շրջանաձև կտրտում ենք ու աղ անում:
- Տաքացնում ենք բուսայուղ լցրած տապակը, լցնում կտրտած սմբուկը, տապակում մարմանդ կրակի վրա:
- Երբ սմբուկը ոսկեգույն երանգ ստանա, հանում ու դնում ենք թղթե անձեռոցիկի վրա: Պատրաստում ենք սոուսը: մայոնեզն ու ճզմած սխտորը լցնում ենք խոր ամանի մեջ, ավելացնում կանաչին: Խառնում ենք:
- Այնուհետև ավելացնում ենք կարմիր պղպեղը, աղը: Կրկին խառնում ենք:
- Այժմ սմբուկների վրա լցնում ենք սոուսը՝ յուրաքանչյուր կտորին 1 թ/գ:
- Վրայից դնում ենք լոլիկի կտորները: Հետո կարելի է կրկին սոուս դնել ու մի քիչ համեմ լցնել:
Այս թեթև նախուտեստը նաև շատ գեղեցիկ է դիտվում սեղանին՝ որպես հիմնական ճաշի հավելում:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: