- Yield: 15 րոպե անց
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Սոուս “Թարթար”
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կեղևազրկում ենք խաշած ձուն և տրորում, ապա ավելացնում ենք մանանեխը, ձվի դեղնուցները, ձիթայուղը, թթվասերը, մանր կտրատված վարունգը, կանաչ սոխն ու սամիթը և խառնում:
- Ստացված զանգվածին ավելացնում ենք քացախը, աղն ու սև պղպեղը խառնում ենք և թողնում 15 րոպե:
Պատրաստի սոուսը լցնում ենք բանկայի մեջ և դնում սառնարան:
Այս համեղ սոուսը կարող եք մատուցել ջեռոցում պատրաստված ձուկ սկումբրիայի հետ:
Ի դեպ, սոուս “Թարթար”-ի պահպանման ժամկետը 2 օր է 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: