- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Սպիտակաձավարով շիլա
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Մթերքի նշված քանակությունից ստացվում է երկու մեծ բաժին շիլա՝ միջին քաղցրության ու խտության:
Ջուրն ու կաթը լցնում ենք կաթսայի մեջ, հասցնում եռման՝ հետևելով, որ կաթը չթափվի, ավելացնում ենք շաքարավազը, աղը, վանիլինը և խառնում ենք: Եռացող կաթն անընդհատ խառնում ենք և լցնում սպիտակաձավարը: Խառնելը շարունակելով՝ եփում ենք 2 րոպե (այս փուլում շիլան դեռ բավական ջրիկ է):
- Կրակից վերցնում ենք, կափարիչը ծածկում ու թողնում 10-15 րոպե: Եթե կաթսան ջերմությունը լավ չի պահում, ցանկալի է փաթաթել սրբիչով:
- Շիլան լցնում ենք ափսեների մեջ, վրան դնում կարագի կտորը, կամ ցանկացած ընկուզեղեն և միրգ:
Սպիտակաձավարով շիլա կարելի է պատրաստել նաև միայն կաթով: Դրա համար 400 մլ ջուրը պետք է փոխարինել նույնքան կաթով 🙂 Различные девушки, категории порно https://oxyet.com/categories на любой вкус и настроение поднимут не только настроение, но и член. Порно видео научат многому новому для сексуальной жизни
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: