- Yield: Անմիջապես
- Cook Time: 8 minutes
Սպիտակ սոուս պիցցայի համար
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք սոուսը, որի համար կարագը հալեցնում ենք տապակի մեջ, ավելացնում ենք սխտորն ու պրովանսյան կանաչին։
- Լցնում ենք ալյուրն ու թիակով խառնում ենք, որպեսզի գնդիկներ չառաջանան։
- Ապա լցնում ենք կաթն ու խառնում ենք՝ եփելով այնքան, մինչև ալյուրը լուծվի ու թեթևակի պնդանա։
- Ավելացնում ենք քերիչով անցկացրած պանիրն ու խառնում ենք։
- Ավելացնում ենք աղը, պղպեղը, մշկընկույզը, խառնում ու հանում ենք կրակի վրայից։
Համեղ սոուս, որն օգտագործվում է պիցցաներ պատրաստելիս։ Բարի վայելում։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shat hamex tesk unen
Դեռ չեմ փորձել բայց անպայման կստուգեմ