Սրճային ժելե սերուցքով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Սրճային ժելե սերուցքով

Ներկայացված  բաղադրատոմսը ժելեի պատրաստման բազմաթիվ բաղադրատոմսերից մեկն է։ Մոտ ապագայում մենք կներկայացնենք ժելե պատրաստելու նաև այլ բաղադրատոմսեր 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Ողջույն հարգելի Լիլիթ, ցավոք չեք կարող 🙂

    1. Սիրելի Սոֆի, հարելու համար սերուցքը պետք է լինի 30% և ավել յուղայնությամբ, իսկ այլ դեպքերի համար՝ մինչև 30%.
      Այս դեպքում հարելու ենք, ուստի անհրաժեշտ կլինի մոտ 35% յուղայնությամբ սերուցք:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *