- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Վանիլային եղջյուրներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Նուշի վրա եռացրած ջուր ենք լցնում և այդպես թողնում 10 րոպե: Ջուրը թափում ենք, նուշը կեղևազրկում, ինչից հետո բլենդերով մանրացնում ենք:
Սառը կարագը խառնում ենք ալյուրի հետ, այնուհետև ավելացնում նուշը, շաքարավազն ու վանիլինը:
- Խմորից եղջյուրներ ենք ձևավորում, դնում 180 աստիճան ջեռոցի մեջ և թխում 10-15 րոպե: Հովացնում ենք և վրան շաքարի փոշի ցանում:
- Ահա և վերջ:
Վերադառնում ենք մանկություն ու վայելում վանիլային եղջյուրներ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
BAREV ZEZ, ES HENZ NOR PATRASTEZI U INZ THVUM E VOR ALYURI QANAKE QICH E GRVAZ, DRA HAMAR CHAT PHRVEZIN EXJYURIKNERE EV PHCHRVUM EIN , CHNORHAKALUTYUN
Բարև Ձեզ, Ռուզաննա ջան, բաղադրատոմսը փորձված է, առանց կասկածելու կարող եք պատրաստել 🙂
Ավստրիայում էլ այս համեղ եղջյուրները Սուրբ Ծննդյան տոնի պարտադիր թխվածքաբլիթներից են ???
:)))