- Yield: 4 ժամ անց
Վանիլային պաղպաղակ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձուն հարում ենք սովորական ու վանիլային շաքարավազների հետ, ապա ավելացնում ենք կաթը։ Դնում ենք թույլ կրակի վրա ու անընդհատ խառնելով՝ հասցնում ենք եռման աստիճանի։
- Ստացված զանգվածը սառեցնում ու լցնում ենք տարայի մեջ ու 4 ժամ պահում ենք սառնարանում։ Այդ ընթացքում պաղպաղակը մի քանի անգամ խառնում ենք։
- Կարելի է մատուցել տարբեր ձևով՝ հաղարջի պահածոյով կամ կոկոսի ու շոկոլադի քերուկներով։
- Ահա շոկոլադե տարբերակը։
Պատրաստեք այս համեղ պաղպաղակն ու ուրախացրեք ձեր մտերիմներին։ Պաղպաղակ գնելու կարիք այլևս չի լինի, իսկ տանը մշտապես համեղ պաղպաղակ կունենաք։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Ես պատրաստեցի,բայց կարծես չի ստացվել
Սիրելի Անահիտ, միգուցե որևէ քայլ չեք արել այնպես, ինչպես նշված է բաղադրատոմսում։ ։) Կնշե՞ք խնդիրը, կփորձենք օգնել։ ։)
Risk kases inchqan jamanak epenq
Սիրելի Նարինե, եփում ենք այնքան, մինչև հասնի եռման աստիճանի։ ։)