

- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Վարշավյան շոռակարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռը, թթվասերն ու կարագը լավ հարում ենք՝ աստիճանաբար ավելացնելով ալյուրը: Մեկ այլ ամանի մեջ հարում ենք ձվերն ու շաքարավազը և զգուշությամբ լցնում կաթնաշոռային զանգվածի մեջ:
- Զանգվածից 350 գր առանձնացնում ենք, իսկ մնացաի մեջ կակաո ավելացնում:
- Բուսայուղապատ սիլիկոնե ձևամանի մեջ լցնում ենք շոկոլադե կրեմը, վրան տարածում սպիտակը:
- Թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-40 րոպե:
- Համեղ շոռակարկանդակ վայելելու ժամանակն է:
Այս անգամ պատրաստեցինք համեղ շոռակարկանդակ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: