- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Տապակած ծաղկակաղամբ թթվասերային սոուսով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք սոուսը: Ձուն, աղը, պղպեղը, մի քիչ կաթը կամ ջուրը հարում ենք և այնքան ալյուր ավելացնում, որ օլադիների թանձրության խմոր ստանանք: Լավ խառնում ենք, որպեսզի առանց գնդիկների խմոր ստանանք: Սոուսը պետք է մի քիչ աղի լինի, քանի որ ծաղկակաղամբը աղաջրի մեջ չենք եփելու:
- Ծաղկակաղամբի կտորները թաթախում ենք սոուսի մեջ:
- Այնուհետև տապակում ենք բուսայուղապատ տապակի մեջ՝ մինչև ոսկեգույն երանգ ստանանք:
- Պատրաստում ենք թթվասերային սոուսը: Թթվասերը խառնում ենք ճզմած սխտորի և մանր կտրատած սամիթի հետ:
- Ահա և վերջ:
Այսպիսով, պատրաստեցինք շատ համեղ ծաղկակաղամբ , որը պետք է թաթախել թթվասերային սոուսի մեջ և համտեսել 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Porjeci, bavakanin hamex s tacvec, ttvaserov sousi het shat nerdashnake, shnorhakalutyun hamex utesti baxadratomsi hamar
Բարև Ձեզ Մարինե ջան, ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել 🙂
Բարև ձեզ:Ասացեկ խնդրեմ ծախկակաղամբն պետք է խաշել՞
Hajax em patrastum,hamex e,qamac macunov aveli tetev e sousn linum
Սուսաննա ջան, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել մեր բաղադրատոմսը: 🙂