- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 50 minutes
Տապակած կարտոֆիլ բանջարեղենով
Բաղադրիչներ
- կարտոֆիլ - 600 գր
- լոբի կանաչ - 100 գր
- բրոկոլի - 100 գր
- կաղամբ բրյուսելյան - 100 գր
- գազար - 100 գր
- կանաչի - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարտոֆիլը, գազարն ու բրոկոլին կտրատում ենք։
- Բոլոր բաղադրիչները դնում ենք պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ, ավելացնում աղը, պղպեղը և ըստ ճաշակի համեմունքներ։ Ծայրերը փակում ենք և թափ տալիս։ Այնուհետև վերջինս դնում ենք ձևամանի մեջ և 50 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը։
- Հանում ենք ջեռոցից և ազատում տոպրակից։
- Լցնում ենք ձևամանի մեջ և կտրատած կանաչի ավելացնում։
- Մատուցում ենք։
Համեղ կարտոֆիլ վայելելու ժամանակն է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
VOR XNDREM ARCANNER CEQ GCI
Բարև Ձեզ, ահա այստեղ կարող եք գտնել ամենատարբեր աղցանների բաղադրատոմսեր`
http://www.cooks.am/category/%D5%A1%D5%B2%D6%81%D5%A1%D5%B6%D5%B6%D5%A5%D6%80/
Isk vor topraki mej chlini uxaki tavayi mej klini eypes
Բարև Ձեզ: Ուղիղ թավայի մեջ՝ առանց տոպրակի լցնելն ուտեստի անհրաժեշտ փափկությունը չի ապահովի, իսկ տոպրակի մեջ այն հնարավորություն ունի շոգեխաշվելու:
տոպրակը չի հալվի՞
Սիրելի Սոնա, սննդային պոլիէթիլենային թաղանթը կարող եք հանգիստ օգտագործել։ 🙂