Տապակած նուշ շաքարով
Քայլերի հաջորդականություն
- Շաքարավազն ու ջուրը լցնում ենք կաթսայի մեջ, հասցնում ենք եռման աստիճանի ու եփում այնքան, մինչև շաքարավազը լուծվի։
- Նուշը լցնում ենք օշարակի մեջ։
- Եփում ենք այնքան, մինչև ջուրը գոլորշիանա։
- Կաթսան կրակի վրայից հանում ենք և սպասում ենք, որ շաքարավազն ամբողջությամբ չորանա։ Կաթսան կրկին դնում ենք կրակի վրա և խառնելով տապակում ենք այնքան, մինչև նուշը դառնա շագանակագույն ու փայլուն։ Այնուհետև նուշը լցնում ենք փայլաթիթեղի վրա ու թողնում ենք, որ սառչի։
- Համեղ քաղցրավենիքը պատրաստ է։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: