

- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Տավարի մսով ռուլետ՝ լցոնված լոլիկով և պանրով
Բաղադրիչներ
- միս տավարի - 800 գր
- պանիր - 150 գր (ֆետա, Բրինզա)
- լոլիկ չերրի - 10 հատ (թառամած)
- օշարարակ հատապտղային - 1 ճ/գդ (հապալաս)
- աղ ծովի - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- ռեհան - մի քանի ճյուղ
- ձիթայուղ - 1 ճ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Միսը պոլիէթիլենային թաղանթով ծածկում ենք և լավ ծեծում: Պանիրը կտրատում ենք և լոլիկի հետ միասին դնում մսի վրա: Վրան լցնում ենք հապալասի օշարակը, ռուլետի նման փաթաթում ենք ու պարանով կապում:
- Ձիթայուղով բոլոր կողմերից տապակում ենք, այնուհետև 30 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
- Ահա և վերջ:
Պատրաստեցինք համեղ մսով ռուլետ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: