

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 25-30 minutes
Տարտալետկա ոլոռից՝ լցոնված կաթնաշոռով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ոլոռի վրա 1:2 հարաբերականությամբ ջուր ենք լցնում և խաշում մինչև փափկելը:
Ձկան ֆիլեն կտրատում ենք, կիտրոնի հյութը, աղը, պղպեղն ու բուսայուղը խառնում ենք և լցնում ձկան կտորների վրա:
- Եթե ոլոռի մեջ ջուր է մնացել, քամում ենք:
- Ոլոռը, ալյուրն ու աղը լցնում ենք բլենդերի մեջ ու հարում: Պետք է ստանանք փափուկ խմոր:
- Ձեռքերով տարտալետկաներ ենք ձևավորում և դնում ձևամանի մեջ ու թխում 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե:
- Հանում ենք, լցնում կաթնաշոռը և ձկան փոքրիկ կտորները ու 10- 15 րոպեով տեղափոխում ջեռոց:
- Ահա և վերջ:
Ստացանք Ամանորյա տարտալետկա 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: