

- Yield: 1 ժամ անց
- Cook Time: 10 minutes
Տնական կրեկեր
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ալյուրը լցնում ենք տարայի մեջ, ավելացնում ենք աղն ու խառնում ենք։ Սառած կարագք քերիչով անցկացնում ենք։
- Ավելացնում ենք կաթն ու խառնում ենք։
- Ստանում ենք փափուկ խմորագունդ, ծածկում ենք սննդային պոլիէթիլենային թաղանթով և 2-3 ժամ պահում ենք սառնարանում։
- Այնուհետև բացում ենք 0,5 մմ հաստությամբ խմոր և բաժակի կամ ֆորմայի օգնությամբ ձևավորում ենք շրջանակներ։
5. Կրեկերները դնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և պատրաստում ենք կաթնային զանգվածը, որի համար կաթն ու աղը խառնում և քսում ենք կրեկերների վրա, ապա զարդարում ենք արևածաղկի սերմերով։
6. Թխում ենք 8-10 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Պատրաստ լինելուց հետո թողնում ենք, որ սառչի, ապա վայելում ենք։
Հաճելի թեյախմություն։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: