Տնական մայոնեզ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տնական մայոնեզ

Ի դեպ, եթե մայոնեզը ստացվել է շատ խիտ կարելի է ավելացնել 1ճ/գդ ջուր և կրկին հարել 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Ալինա, շատ բան կախված է քացախի տոկոսայնությունից և ձեթի որակից:
      Փորձեք, խնդրեմ, հետևյալ խորհուրդները.

      1. փոխարինեք քացախը կիտրոնի հյութով
      2. ջուրը բացառեք
      3. մայոնեզի պնդությունն ուղղակիորեն կախված է ձեթի քանակից: Որքան այն շատ լինի, այնքան մայոնեզը պինդ է ստացվւմ: Եթե նշված բաղադրամասերով ջրիկ ե ստացվել, աստիճանաբար ավելացրեք ձիթայուղի քանակությունը, մինչև ստանաք Ձեր նախընտրած խտությունը: Իհարկե, ընտրեք չեզոք բույրով կամ դեզոդորացված ձեթ:

      Վստահ ենք, որ այս անգամ կստացվի, անպայման գրեք մեզ արդյունքի մասին 🙂

    1. Մայոնեզի պատրաստումը ունի մի շարք նրբություններ, խորհուրդ կտանք օգտվեք վերը նշված խորհուրդներից 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *