Տորթ բանանով և սուֆլեով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տորթ բանանով և սուֆլեով 3

Ի դեպ, մանկական միջոցառումների համար նույնպես կարելի է պատրաստել տորթ բանանով և սուֆլեով , միայն թե գինին պետք է փոխարինել խնձորի հյութով 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ հարգելի մասնակից: Ժելատինը դոնդողաստեղծ նյութ է, որով պատրաստվում են տարբեր ուտեստներ՝ ժելե, պուդինգ, սուֆլե, և այլն: Այն ունի սպիտակ կամ դեղնավուն փոշու տեսք: Իսկ ժելեն արդեն ժելատինով, մրգերի կամ հատապտուղների հյութերով պատրաստված զանգված է:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *