- Yield: 3 ժամ անց
- Prep Time: 35 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Տորթ ՛՛Խելահեղություն՛՛
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք բիսկվիթը: Խառնում ենք բոլոր չոր բաղադրիչները, ավելացնում գոլ կաթն ու թիակով լավ խառնում: Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ ու 40 րոպե թխում:
- Պատրաստում ենք կրեմը: Կես բաժակ սառը կաթի մեջ լցնում ենք 3 ճ/գդ ալյուրն ու լավ խառնում ենք: Մեկ այլ ամանի մեջ լցնում ենք շաքարավազն ու եռացնում: Կրակից վերցնում ենք և զգուշությամբ լցնում մեր պատրաստած առաջին զանգվածի մեջ: Կրեմը դնում ենք մարմանդ կրակին և խառնելով եփում՝ կամաց-կամաց ավելացնելով կարագը: Վերջում ավելացնում ենք վանիլինն ու կրեմը հովացնում:
- Բիսկվիթը 2-3 մասերի ենք բաժանում և լավ կրեմապատում: Վերջում հալեցնում ենք շոկոլադն ու տորթը շոկոլադապատում:
- Ահա և վերջ:
Խելահեղ համեղ տորթ է ստացվում, որն անպայման փորձել է պետք 🙂
Секс супругом с использованием страпона по любому достойно твоего внимания, поэтому не стоит мешкать, и стоить скорей перейти сюда и увидеть, как опытная дама страпонит мужа https://страпон.com/ghena-i-mugh/ . Возьми прохладительные напитки и расположись перед экраном. После этого ты сможешь по полной программе насладиться большой коллекцией крутого секса!
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Isk inch chapi fornayi mej petqe txel?
Բարև Ձեզ, կարող եք պատրաստել 21-23 սմ տրամագիծ ունեցող ձևամանում 🙂
Nerexutyun isk kaseq shaqaravaz@ aranc jri piti epenq? Chi sevana kam kpchi ayd depqum ? Shnorhakalutyun
Բարև Ձեզ Մարինե ջան, այո, շատ զգուշությամբ պետք է եփեք միայն շաքարավազը: Այստեղ մեզ ջուր անհրաժեշտ չէ 🙂
Shnorhakalutyun isk inch jermastijanum e petq biskvit@ epel?
Բարև Ձեզ, բիսկվիթը կարող եք թխել 180-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 🙂
Es pprdzeci bayc shat vat stacvec:( Biskvit@ chbardzracav u shat canr xit xmor stacvec,aranc pxpjakneri, bayc amen inj arel em inchpes grvac er, chem haskanum xndirn inchumn er
Բարև Ձեզ, ջեռոցը քանի՞ աստիճան եք միացրել:
Isk kareli e pxrecucichi poxaren soda lcnel ev inchqan
Բարև Ձեզ, կարող եք փխրեցուցիչը փոխարինել 1 թ/գդ սոդայով 🙂
Իմ բիսկիվիթը շատ լավ եղավ,բայց կրեմս մուգ գույնի է ստացվել
Barev Dzez, biskvitn aranc dzvi? arajin angam em tesnum? miguce da e patchary vor lav chi bardzranum?
Բարև Ձեզ, Տաթև ջան տորթը փորձված է և շատ լավ է ստացվում։ Հնարավոր է՝ ալյուրը շատ եք լցրել 🙂
Բարև Ձեզ, խնդրում եմ կասեք ինչից է, որ խմորը մեջտեղի մասից է բարձրանում միայն, փորձել եմ և՛ փխրեցուցիչով, և՛ սոդայով։
Բարև Ձեզ, Օֆելյա ջան, դա կարող է կապված լինել ջեռոցի ջերմաստիճանի հետ, կամ էլ ձևամանի հետ: