- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Տորթ ”Շոկոլադե բուրգ”
Բաղադրիչներ
- ջուր - 300 մլ
- կարագ - 200 գր
- աղ - 1 պտղունց
- ալյուր - 300 գր
- ձու - 6 հատ
- սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 700 մլ
- շաքարի փոշի - ըստ ճաշակի
- շոկոլադ սև - 150 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարագի վրա աղ ենք լցնում և մարմանդ կրակին հալեցնում: Ավելացնում ենք ջուրն ու մաղած ալյուրը: Անընդհատ խառնում ենք և կրակից վերցնում: Այնուհետև հատ առ հատ ավելացնում ենք ձվերը՝ կրկին խառնելը չդադարեցնելով:
- Խմորները լցնում ենք խոհարարական պարկի մեջ և 8-10 սմ-անոց ձողիկներ ձևավորում:
- Ջեռոցը տաքացնում ենք 200 աստիճան և խմորները 3 րոպե թխում:
Պատրաստում ենք կրեմը: Սերուցքը և շաքարի փոշին լավ հարում ենք, խմորները շարում, կրեմապատում այնուհետև վրան շարում խմորների մյուս շարքը: Այսպես բուրգ ենք ձևավորում:
- Վերջին շերտը կրեմապատում ենք և վրան ձևավորում հալեցրած շոկոլադով:
- Ահա և վերջ:
Շատ հեշտ պատրաստվող տորթ , որը նաև շատ համեղ է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Smetan dar ham tvec
Բարև Ձեզ, հնարավոր է՝ Ձեր վերցրած շոկոլադն է դառնահամ եղել: