- Yield: 1-2 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 45 minutes
Տորթ ”Շոկոլադե նրբություն”
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Կարագն ու շաքարավազը լավ հարում ենք: Ալյուրը խառնում ենք փխրեցուցիչի հետ: Կարագային խառնուրդը լցնում ենք ալրային զանգվածի մեջ և փշրանքների ենք վերածում:
- Պատրաստում ենք միջուկը: Ձվերը լավ հարում ենք շաքարավազի և վանիլինի հետ: Ավելացնում ենք կաթնաշոռը, թթվասերն ու օսլան և հարում ենք:
Յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ լցնում ենք խմորի մեծ մասն ու ձեռքերով տարածում ենք:
- Լցնում ենք միջուկը:
- Վրան լցնում ենք մնացած խմորը, տարածում և 40-45 րոպեով տեղափոխում 190-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
- Ահա և վերջ:
Համեղ տորթ , որը շատ դուր կգա բոլորին 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
որ չափի ձևամանի մեջ պատրաստել?
Բարև Ձեզ կարող եք պատրաստել 21 սմ տրամագծով ձևամանի մեջ 🙂