- Yield: 6 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 60 minutes
Փախլավա ֆիլո խմորով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Դարիչինն ու ընկույզները խառնում և մանրացնում ենք:
- Ջեռոցը 160 աստիճան տաքացնում ենք, կարագապատված ձևամանի մեջ դնում ֆիլո խմորը, կարագապատում և վրան դնում ևս 1 շերտ խմոր, այսպես դնում ենք 3 շերտ:
- Վրան լցնում ենք ընկուզային խառնուրդը, ինչի վրա էլ զգուշությամբ դնում կարագապատած հաջորդ խմորի շերտը: Նույն գործողությունը կրկնում ենք այնքան, մինչև ընկույզները վերջանան: Վերջում միմյանց վրա դնում ենք կարագապատած մի քանի խմորի շերտեր:
- Կտրատում ենք:
- Թխում 60 րոպե:
- Շաքարավազն ու ջուրը եռացնում և խառնում ենք այնքան, մինչև շաքարավազն ամբողջությամբ լուծվի: Ավելացնում ենք նարնջի կեղևը, մեղրը, կիտրոնի հյութն ու վանիլինը: Զանգվածը լավ խառնում ենք և եփում 20 րոպե:
- Սոուսը լցնում ենք փախլավայի վրա և թողնում սառչի:
- Ահա և վերջ:
Արագ պատրաստվող ու անչափ համեղ փախլավա 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Bayc Sevanum filo xmor Chen caxum?
Բարև Ձեզ, փորձեք փախլավա պատրաստել առանց ֆիլո խմորի: Այս բոլոր տարբերակներն էլ շատ համեղ կստացվեն՝
http://www.cooks.am/?s=%D6%83%D5%A1%D5%AD%D5%AC%D5%A1%D5%BE%D5%A1&Submit=Search+Site
Ete xndrem iskakan gavari 22gndanoc,mec tavayov gavari paxlavayi baxadratoms kgrek?estexi bolor paxlavanere chtes erevancineri paxlavanernen,iskakane gavari paxlavana tnakan yuxov,shaqarov,klpac popokov,Te che drank sochinski en,eti lrivnel ksarqen,dranov voch mekin chenk Kara zarmacnenq,ete hnaravor e grew gavari paxlavayi baxadratomsi chapere,es kerelem,bayc chapere chgitem
Բարև Ձեզ Կարինե ջան, հնարավոր է՝ շուտով այդ բաղադրատոմսը ևս տեղադրենք 🙂
Ayo eselem gavari paxlavayi recept uzum grew ete hnaravor e
Es xi BA cheq patasxanum??vorovhetev chew Kara sargeq,