Փխրուն թխվածքաբլիթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Փխրուն թխվածքաբլիթ

Ձեր երեկոն ավելի ջերմ կլինի, եթե երեկոյան թեյի, կաթի կամ կակաոյի հետ սեղանին փխրուն թխվածքաբլիթ ունենաք 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Shef xoharar jan bayc 1/2 jashi gdal shaqaravazy shat qiche 227 gram karagi hamar))) inch vor ban karcum em sxal e grac

    1. Բարև Ձեզ, Նազելի ջան, ցանկության դեպքում կարող եք շաքարավազի քանակությունն ավելացնել 🙂

  2. Բարև Ջեզ հարգելի Շեֆ Խոհարար չեիք ասի օսլան ինչի համար է և եթե չօգտագործեմ թխվածքի մեջ ինչ կլինի

    1. Բարև Ձեզ, ցանկալի է եգիպտացորենի օսլայով պատրաստեք, քանի որ այդպես թխվածքաբլիթները շատ նուրբ ու համեղ են ստացվում:

    1. Բարև Ձեզ, ցանկալի է կարագ օգտագործեք, բայց կարող եք նաև յուղով պատրաստել, եթե համը Ձեզ դուր կգա 🙂

  3. Karox em karagi poxaren yux oktagorcem ev 227 gram petq e lini yux@ te aveli qich kam shat

  4. Barev cez anpayman petq e shaqari poshi ogtagorcel te karox em shaqaravaz ogtagorcel isk shaqari poshin incqan petq e lcnenq karagi mej

    1. Սիրելի Ասյա, նախընտրելի է օգտագործել շաքարի փոշի: Կարագին ավելացնում ենք 1/2 բաժակ շաքարի փոշի, լավ հարում ենք, ապա ավելացնում մյուս բաղադրիչները: 🙂

    1. Սիրելի Գոհար, եթե նկատի ունեք շաքարի փոշին, ապա անհրաժեշտ է օգտագործել 0․5 բաժակ։ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *