Փքաբլիթներ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Փքաբլիթներ

Ի դեպ, փքաբլիթներ պատրաստելիս, պետք է հաշվի առնել, որ դրանք ավելի լավ կտապակվեն եթե բուսայուղը լավ տաքացրած լինի (բայց չենք տժժացնում բուսայուղը)։ Կրակը պետք է շատ ուժեղ չլինի` միջին ուժեղության պետք է լինի, որպեսզի փքաբլիթները ավելորդ յուղը չներծծեն և լավ եփվեն 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *