

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Քաղցր գնդիկներ
Բաղադրիչներ
- խուրմա - 300 գր
- հնդկական ընկույզ - 150 գր
- բանան - 1 հատ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հեռացնում ենք խուրմայի կորիզները։
- 100 գր հնդկական ընկույզն ու խուրման հարում ենք բլենդերով, իսկ մնացած 50 գր ընկույզը, որը մեզ անհրաժեշտ է գնդիկները ձևավորելու համար, առանձին հարում ենք բլենդերով։
- Բանանի բաժանում ենք ոչ մեծ կտորների։
- Մի փոքր վերցնում ենք ստացված զանգվածից, փոքրիկ շերտիկ ենք ստանում, ապա վրան դնում ենք բանանի փոքրիկ կտորն ու վերածում ենք գնդի։
- Թաթախում ենք աղացած հնդկական ընկույզի մեջ։
- Քաղցր ու շատ օգտակար գնդիկները պատրաստ են։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: