- Yield: 20 րոպե անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Քերած պիրոգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Փափկեցրած կարագը շաքարավազի հետ տրորում ենք, այնուհետև ավելացնում ենք ձուն և խառնում: Սոդան ալյուրի հետ խառնում ենք և լցնում կարագով խառնուրդի մեջ: Խմորը սկզբում գդալով ենք հունցում, այնուհետև՝ ձեռքերով գնդում, բաժանում երկու փոքր և մեծ մասերի և 20 րոպեով տեղափոխում սառցախցիկ:
Մեծ խմորը հանում ենք, դնում յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ:
- Վրան լցնում ենք ջեմը:
- Այնուհետև քերում ենք փոքր խմորը:
- Թխում ենք 20 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Իսկ այս անգամ պատրաստեցինք համեղ քերած պիրոգ
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
շաաատ համեղ ստացվեց,, շնորհակալություն?
Շնորհակալ ենք նաև Ձեզ, որ պատրաստում եք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերը 🙂
SHAT HAMEX ER MERSI