- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Օլադիներ կանաչ ոլոռով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կանաչ ոլոռին ավելացնում ենք ձուն ու թթվասերը և բլենդերով հարում ենք, որպեսզի ստանանք հարթ զանգված։
- Ավելացնում ենք փխրեցուցիչի հետ խառնած ալյուրը, համեմում ենք աղով ու պղպեղով և լավ խառնում ենք։
- Տապակում ենք օլադիների նման բուսայուղով լի տապակի մեջ ոչ շատ ուժեղ կրակի վրա։ Յուրաքանչյուր կողմը երկու րոպե տապակելուց հետո տապակը ծածկում ենք կափարիչով ու ոչ շատ ուժեղ կրակի վրա եփում ենք ևս 5 րոպե։
- Պատրաստում ենք սոուսը, որի համար թթվասերն ու մայոնեզը խառնում ենք, համեմում աղով ու պղպեղով և ավելացնում ենք կիտրոնի կեղևը (1 թ/գ)։
- Կարելի է մատուցել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում։ Յուրաքանչյուր օլադիի վրա լցնում ենք մի քիչ սոուս ու զարդարում ձկան շերտով։ Կարելի է մատուցել նաև առանց ձկան։ Այդպես նույնպես շատ համեղ կլինի։
Համեղ, հագեցնող ու գեղեցիկ օլադիները կարելի է վայելել որպես նախուտեստ։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: