- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Օլադի կեֆիրով և կանաչ սոխով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կանաչ սոխը մանր կտրատում ենք: Յուղալի կեֆիրի մեջ լցնում ենք սոդան և խառնում: Հետո ավելացնում ենք աղը, ձուն ու ալյուրը: Եթե կեֆիրը ջրիկ է, ապա ալյուրն ավելացնում ենք՝ համապատասխանաբար ավելացնելով մի քիչ սոդա: Խառնում ենք մինչև համասեռ դառնալը: Լցնում ենք կանաչ սոխը և կրկին խառնում:
Օլադիները երկու կողմից տապակում ենք լավ տաքացրած բուսայուղի մեջ, մարմանդ կրակի վրա:
- Ահա և վերջ:
Օլադի մատուցելիս սեղանին դնում ենք նաև յոգուրտ կամ թթվասեր 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: