

- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 60 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Ֆիլիպինյան հաց Պանդեսալ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Գոլ կաթի մեջ լցնում ենք 2 ճ/գդ շաքարավազը, խմորիչը և թողնում հանգստանա:
Մեկ այլ ամանի մեջ խառնում ենք ալյուրն ու աղը և ավելացնում խմորիչով զանգվածը: Այնուհետև ավելացնում ենք ձվերը, կարագը և լավ խառնում ենք:
- Խմոր ենք հունցում, գնդում, ծածկում սրբիչով և 1 ժամով թողնում հասունանա: Այնուհետև խմորից գնդիկներ ենք ձևավորում:
- Գնդիկները թաթախում ենք պաքսիմատի մեջ և շարում յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ:
- Թխում ենք նախօրոք 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե:
Ֆիլիպինյան շատ համեղ հաց կարող ենք պատրաստել ինքներս 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Knereq mi ban harcnem 4 chashi gtal alyurn qich chi ?