- Yield: Սնմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Ֆրանսիական օմլետ
Բաղադրիչներ
- սոխ - 1 գլուխ
- լոլիկ - 1 հատ
- հաց սպիտակ - 2 կտոր
- ձու - 2 հատ
- պանիր - 20 գր
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- մշկընկույզ (мускатный орех) - ըստ ճաշակի
- կարագ - 2 թ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սոխը կարագով տապակում ենք, մինչև ոսկեգունելը: Ավելացնում ենք խորանարդաձև կտրատած լոլիկն ու թեթևակի տապակում, այնուհետև ավելացնում ենք կտրատած հացը:
- Ձուն, աղը, պղպեղը, մշկընկույզն ու մանրացված կանաչին լավ խառնում ենք և լցնում թավայի մեջ և 1-2 րոպե տապակում:
- Պանիրը քերում ենք և լցնում օմլետի վրա:
- Ահա և վերջ:
- Վայելում ենք:
Պատրաստում ենք ֆրանսիական օմլետ ու վայելում համեղ նախաճաշը 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: