Բրնձով փլավ համեմունքներով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Բրնձով փլավ համեմունքներով

Փլավի միսը պետք է բավական յուղոտ լինի, եթե գառան միս կա, շատ ավելի լավ, եթե ոչ կարող եք խոզի միս վերցնել, հավի բուդ կամ բդիկ (բաղադրատոմսում նշված է մաքուր քաշը` առանց ոսկորների)։ Այս փլավի համար շատ հարմար են բասմաթի, դևզիրա տեսակի բրինձները, կարող եք այլ բրինձ վերցնել, կարևորը երկարահատիկ բրինձ լինի։ Ավանդական փլավի մեջ չորացրած զիրա և բարբարիս են օգտագործում, իսկ քրքումը ոչ միշտ։ Քրքումը հետաքրքիր դեղին երանգ է տալիս փլավին։ Բավականին շատ փլավ է ստացվում, այդ իսկ պատճառով, կարող եք պատրաստելուց բաղադրիչների կեսը վերցնել 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Barev cez shnorhakalutyun baxadratomsi ev patrastman cevn cuyc talu hamar,es mek harc unem erb vor jurn lcnumenq brnci vra ev chenq xarnum brincn epvume.hum chi mnum shnorhakalutyun naxapes

    1. Շնորհակալ ենք ջերմ խոսքերի համար: Ոչ բրինձն այդպես նույնպես եփվում է 🙂

    1. Այո, սխտորը կեղևազրկեք ու ամբողջական լցրեք զանգվածի մեջ 🙂

  2. Barev dzez…. mek harc unem baxadrichneri het kapvac.
    Chem karoxanum gtnel barbarisy. mi guce urish anunov petq e pntrel?
    shnorhakalutyun.

    1. Բարև Ձեզ: Արևելյան համեմունքների խանութներից կարող եք գնել բարբարիս 🙂 Հենց այդ անունով էլ փնտրեք:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *