- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Սմբուկով աղցան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խորը թավայի մեջ լցրեք բուսայուղը, ապա ավելացրեք ճզմած սխտորը: Տապակեք մոտ 30վայրկյան, ապա հանեք ձեթի մեջից՝ ավելացնելով այնտեղ կտրատված սմբուկը:
- Տապակեք սմբուկները 2 կողմից մինչև դրանց ոսկկեգույն դառնալը, որից հետո շարեք անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ազատվենք ավելորդ ձեթից:
- Մանր կտրատեք սոխը, ռեհանի տերևները, լոլիկը և տեղադրեք աղցան ամանի մեջ:
- Ավելացրեք սմբուկները, համեմեք աղ և պղպեղով: Լավ խառնեք աղցանը ձեռքերով:
- Մատուցելուց առաջ նոր ավելացրեք քացախը կամ կիտրոնի հյութը:
Պատրաստում ենք ամառային համեղ սմբուկով աղցան ընդամնեը 15 րոպեում:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: