Կիտրոնով տորթ մերենգայով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կիտրոնով տորթ մերենգայով

Այպիսով, պատրաստեցինք կիտրոնով տորթ, որի հիմքում ամերիկյան լեգենդար Lemon Meringue Pie թխվածքն է։ Այն շատ քաղցր աղանդեր է, այնպես, որ չչարաշահեք 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Չի իջնում և ժելատին չի պարունակում: Պետք է ջեռոցում եփել մինչ վերևամասը ոսկեգույն-շագանակագույն երանգ ստանա 🙂

    1. Բարև Ձեզ Վարդուհի ջան, կարող եք փոխարինել սովորական օսլայով 🙂

    1. Բարև Ձեզ Բելլա ջան, օսլան օգտագործվում է միջուկին փոքր-ինչ թանձրություն հաղորդելու համար, այն կարող եք ալյուրով փոխարինել:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *