- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 60 minutes
Սերուցքային կարտոֆիլ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարտոֆիլը լվանալ, չորացնել, առանց կեղևազրկելու վրան քսել ձիթայուղ և դնել 220 աստիճան տաքացրած ջեռոց 40-50 րոպեով: Կարտոֆիլը պետք է ամբողջովին եփվի:
Հեռացնել տաք կարտոֆիլի վրայի շերտը, զգուշությամբ հանել միջուկը:
- Խառնել ձուն, թթվասերը, քերած պանրի կեսը, կտրատած կանաչ սոխը, համեմել աղ և պղպեղով, այնուհետև ավելացնել կարտոֆիլի միջուկը և լավ խառնել:
- Լցոնել կարտոֆիլը ստացված միջուկով, վրան շաղ տալ քերած պանիրը և տեղափոխել ջեռոց 10-15 րոպեով:
Ջեռոցում պատրաստված նուրբ սերուցքային կարտոֆիլ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: