- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 45 minutes
Շոկոլադով և բանանով տորթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Շոկոլադե շերտ: Գոլորշու վրա հալեցնում ենք շոկոլադը և կարագը մինչև միատարր դառնալը:Ձուն հարում ենք շաքարավազի հետ 5րոպեից ոչ ավել: Ալյուրը խառնում ենք կակաոյի հետ:
Հարված ձվին ավելացնում ենք շոկոլադը,ապա ավելացնում ալյուրը կակաոյի հետ և լավ խառնում մինչև միատարր դառնալը:
Կաթնաշոռով շերտ: Բլենդերում խառնում ենք կաթնաշոռը, ձուն, շաքարավազը և բանանը մինչև միատարր դառնալը: - Ձևամանը պատում եք բուսայուղի բարակ շերտով: Սկզբում լցնում ենք շոկոլադե զանգվածը բարակ շերտով:
- Այնուհետև տեղ-տեղ լցնում կաթնաշոռով շերտը:
- Խմորի վրա լուցկու չոփով զգուշությամբ կատարում ենք մի քանի ալիք: Գործողությունների նույն հերթականությամբ ավելացնում ենք խմորի մնացած մասը:
- Եփում ենք ջեռոցում 30-45րոպե 175աստիճանում:
Շոկոլադով և բանանով տորթ սյուրռեալիստական մոտիվներով:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: